Την τελευταία του πνοή άφησε την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου ο Κούλιο (Coolio), διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός που έγινε παγκοσμίως γνωστός για το τραγούδι του “Gangsta’s Paradise”, το οποίο κέρδισε βραβείο Grammy.

Την θλιβερή είδηση της απώλειας του Αrtis Leon Ivey Jr, όπως ήταν το κανονικό του όνομα επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του Jarez Posey, o οποίος μιλώντας στον ιστότοπο «The Hollywood Reporter δήλωσε ότι ο καλλιτέχνης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι ενός φίλου του στο Λος Άντζελες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Posey, ήταν ο μάνατζερ του ράπερ για περισσότερα από 20 χρόνια, ανέφερε ότι ο Coolio βρισκόταν στο σπίτι ενός φίλου του στο Λος Άντζελες όταν πήγε στο μπάνιο. Όταν οι φίλοι του συνειδητοποίησαν πως είχε περάσει «αρκετή ώρα», έσπασαν την πόρτα και τον βρήκαν πεσμένο στο πάτωμα. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και οι τραυματιοφορείς προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά μάταια.

To τραγούδι “Gangsta’s Paradise” έφτασε στο νούμερο 1 των τσαρτ όταν κυκλοφόρησε το 1994 και παρέμεινε στην κορυφή για τρεις εβδομάδες.

Ο γεννημένος την 1η Αυγούστου 1963 τραγουδιστής που είχε έντονη φιλανθρωπική δράση είχε δημιουργήσει, μεταξύ άλλων και την επιτυχημένη σειρά “Cookin’ with Coolio”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Mόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, σε ηλικία μόλις 59 ετών, δεκάδες διάσημοι κατέκλυσαν το διαδίκτυο με μηνύματα για την απώλειά του. Μεταξύ αυτών ξεχώρισε το μήνυμα της ηθοποιού Μισέλ Φάιφερ στο Instagram, η οποία είχε συμπρωταγωνιστήσει με τον Coolio στην ταινία Dangerous Minds.

 

Πηγή: ΤΜΖ, Hollywood Reporter, ertnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης