Πέθανε από καρκίνο ο γιος του Τζο Μπάιντεν

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 31 Μαΐου 2015, 05:46
Πέθανε από καρκίνο ο γιος του Τζο Μπάιντεν
Ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Τζο Μπάιντεν γνωστοποίησε ότι ο γιος του Μπο, ο οποίος έδινε το τελευταίο διάστημα μάχη με τον καρκίνο, απεβίωσε.

Η οικογένεια Μπάιντεν «αισθάνεται ανείπωτη θλίψη. Γνωρίζουμε ότι το πνεύμα του Μπο θα συνεχίσει να ζει μέσα σε όλους μας, ιδίως με τη γενναία σύζυγό του, τη Χάλι, και τα δύο θαυμάσια παιδιά τους, τη Νάταλι και τον Χάντερ», αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα ο Μπο Μπάιντεν, 46 ετών, ο οποίος είχε διατελέσει πολιτειακός υπουργός Δικαιοσύνης στο Ντέλαγουερ, είχε γίνει γνωστό πως υποβαλλόταν σε θεραπεία για καρκίνο στον εγκέφαλο, στο στρατιωτικό ιατρικό κέντρο Ουόλτερ Ριντ, έξω από την Ουάσινγκτον.

Έπειτα από οκτώ χρόνια στον θώκο του υπουργού Δικαιοσύνης της πολιτείας Ντέλαγουερ, ο Μπάιντεν είχε προσληφθεί από την δικηγορική εταιρεία Grant & Eisenhofer, η οποία ειδικεύεται σε επενδυτικά θέματα, πριν από λίγους μήνες.

Είχε υπηρετήσει για έναν χρόνο στο Ιράκ, με βαθμό λοχαγού.

Πέρυσι, ο Μπο Μπάιντεν είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, σε ιατρικό κέντρο που ειδικεύεται στην αντιμετώπιση του καρκίνου στο Τέξας, ενώ το 2010 είχε υποστεί ένα σχετικά ήπιο εγκεφαλικό επεισόδιο.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 31 Μαΐου 2015, 05:48