Μια οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε την Τρίτη στην περιοχή Στροβόλου της Κύπρου. Ένας πατέρας φέρεται να πυροβόλησε τα δύο παιδιά και τη σύζυγό του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη γύρω στις τέσσερις το απόγευμα κοντά στο σπίτι του Γάλλου Πρέσβη στην περιοχή Στροβόλου στη Λευκωσία.

Το συμβάν φαίνεται πως σημειώθηκε μέσα στο αμάξι που οδηγούσε ο φερόμενος ως δράστης. Οι αστυνομικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας φέρεται να πυροβόλησε πρώτα τα δύο παιδιά, ένα 18χρονο αγόρι και ένα 13χρονο κορίτσι, και κατόπιν την εν διαστάσει σύζυγό του. Ωστόσο άλλες πηγές σημειώνουν ότι ο άνδρας πυροβόλησε πρώτα την πρώην σύζυγό και την κόρη του και ότι ο 18χρονος γιος του άρχισε να τρέχει και να ζήτα βοήθεια μέχρι που ο πατέρας τον πυροβόλησε στην ωμοπλάτη. Στη συνέχεια ο δράστης στάθηκε προσοχή και αυτοπυροβολήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 13χρονη και η μητέρα έχασαν τη ζωή τους, ενώ ο 18χρονος γιος χαροπαλεύει στο Γενικό Νοσοκομείο. Πληροφορίες από το νοσοκομείο αναφέρουν ότι ο άτυχος νεαρός αυτή τη στιγμή χειρουργείται και δεν υπάρχουν νεότερα για την υγεία του.

Οι γονείς ήταν χωρισμένοι και το φονικό έγινε έξω από το σπίτι των πεθερικών του πατέρα.

Με πληροφορίες από 24h.com.cy

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης