Οχάιο: Ελληνοαμερικανός σκότωσε τη σύζυγο και τα δύο παιδιά του και αυτοκτόνησε

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021, 10:31
Οχάιο: Ελληνοαμερικανός σκότωσε τη σύζυγο και τα δύο παιδιά του και αυτοκτόνησε

Μια τετραμελής οικογένεια βρέθηκε νεκρή, την Ημέρα του Πατέρα, στο Οχάιο και, σύμφωνα τόσο με την αστυνομία, όσο και με τοπικούς φορείς, γίνεται λόγος για μια αυτοκτονία και τρεις δολοφονίες.

Πρόκειται για τον 47χρονο Ελληνοαμερικανό Νικόλαο Μαυράκη, την 37χρονη σύζυγό του Lesley, τον 13χρονο Ace και την 5χρονη Pippa, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί λίγο μετά τις 16:00 την Κυριακή στο σπίτι τους, πέντε μίλια έξω από την πόλη Κάντον του Οχάιο.

Συγγενής της Lesley τηλεφώνησε στο 911 αφού πήγε στο σπίτι και κανείς δεν άνοιξε την πόρτα όταν τους χτύπησε το κουδούνι. «Ξέρω ότι ο σύζυγός της είχε κάτι σαν μετατραυματικό στρες από τον στρατό και αντιμετώπιζε προβλήματα» δήλωσε ο συγγενής στις Αρχές.

 

Οι αστυνομικοί βρήκαν και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας νεκρά και το περιστατικό αντιμετωπίζεται ως ενδοοικογενειακή διαμάχη που κατέληξε θανατηφόρα. Για αυτό και το περιστατικό ερευνάται ως μια τριπλή δολοφονία και μια αυτοκτονία.

Ένας γείτονας είπε στο The Repository ότι το εν λόγω ζευγάρι, που είχε μετακομίσει στη γειτονιά το 2016, ήταν «πάντα πολύ φιλικό με εμένα», τονίζοντας πως ο Νικόλαος Μαυράκης είχε στρατιωτικό υπόβαθρο και υπέφερε από μετατραυματική διαταραχή μετά την επιστροφή του από το Ιράκ και το Αφγανιστάν.

Σημειώνεται πως ο Ελληνοαμερικανός υπηρέτησε στον αμερικανικό στρατό από τον Απρίλιο του 1993 έως τον Ιούλιο του 2013 και αποσύρθηκε ως λοχίας προσωπικού, σύμφωνα με το τοπικό μέσο επικαλούμενο το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ. Εργάστηκε στο Αφγανιστάν από τον Ιανουάριο του 2002 έως τον Ιούλιο του 2002 και δύο φορές υπηρέτησε στο Ιράκ, από τον Φεβρουάριο του 2003 έως τον Φεβρουάριο του 2004 και τον Σεπτέμβριο του 2007 έως τον Νοέμβριο του 2008.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021, 11:39