Κυκλοφοριακό… έμφραγμα προκάλεσαν τη Δευτέρα οι οδηγοί ταξί στο κέντρο της Βουδαπέστης, καθώς ακινητοποίησαν τα οχήματά τους σε κομβική διασταύρωση και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στο πλαίσιο απεργίας κατά της παρουσίας της πολυεθνικής εταιρείας Uber στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας.

Η υπηρεσία «Uber Technologies Inc» έχει προκαλέσει σωρεία διαμαρτυριών στον κλάδο των ταξί από το Λονδίνο μέχρι το Νέο Δελχί, καθώς προβλέπει τη χρέωση χαμηλότερων τιμών στους πελάτες​

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Όπως μετέδωσε το Reuters, αυτό που ζητούν είναι να μην επιτρέπεται το «κατέβασμα» της υπηρεσίας Uber στα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα χρηστών. Η υπηρεσία «Uber Technologies Inc» έχει προκαλέσει σωρεία διαμαρτυριών στον κλάδο των ταξί από το Λονδίνο μέχρι το Νέο Δελχί, καθώς προβλέπει τη χρέωση χαμηλότερων τιμών στους πελάτες σε σύγκριση με την προκαθορισμένη… ταρίφα των υπόλοιπων ταξί.
«Υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας και ζητούμε να τελειώσει η ανομία. Απαιτούμε να κλείσει η εφαρμογή της Uber» ανέφερε το συνδικάτο των οδηγών στο Facebook.

Την περασμένη εβδομάδα η Uber ανακοίνωσε ότι από το 2014, όταν και ξεκίνησε τη λειτουργία της στη Βουδαπέστη, έχει προσελκύσει 1.200 οδηγούς και 80.000 πελάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης