Μια κιθάρα προσέφερε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο στον Βρετανό μουσικό Ρότζερ Γουότερς, έναν από τους ιδρυτές του θρυλικού συγκροτήματος Pink Floyd.

Ο Μαδούρο προέβη σε αυτήν την κίνηση για να του εκφράσει τις ευχαριστίες του στον μουσικό ο οποίος επέκρινε τις κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον της χώρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κρατική τηλεόραση της Βενεζουέλας μετέδωσε βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Μαδούρο να παίζει κιθάρα την οποία στη συνέχεια υπογράφει και στέλνει στον Γουότερς.

 

Ο Μαδούρο ευχαρίστησε τον Βρετανό μουσικό του θρυλικού συγκροτήματος «για την κατανόηση, την αλληλεγγύη και τη στήριξή του στον λαό της Βενεζουέλας που είναι αντιμέτωπος με τον αμερικανικό, ιμπεριαλιστικό αποκλεισμό». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απαντώντας στο μήνυμα και το δώρο του Μαδούρο ο Ρότζερ Γουότερς δημοσιοποίησε ένα άλλο βίντεο στο οποίο εκφράζει τη συγκίνησή του για το δώρο. 

 

«Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε τη μάχη του λαού της Βενεζουέλας ενάντια στις προσπάθειες της αυτοκρατορίας να τον καταστρέψει είμαστε στο πλευρό σας και θα συνεχίσουμε να είμαστε», τόνισε.

Η Βενεζουέλα διέρχεται τη χειρότερη οικονομική κρίση στην ιστορία της, την οποία ο Μαδούρο αποδίδει στον οικονομικό πόλεμο που διεξάγουν οι ΗΠΑ για να τον ανατρέψουν.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης