Ο υποστηρικτής του Τραμπ, ξεχώρισε ανάμεσα στο πλήθος των εισβολέων του Καπιτωλίου χάρη στο γούνινο καπέλο του με τα κέρατα, το βαμμένο πρόσωπό του και το τατουάζ στο γυμνό του στήθος.

Πρόκειται για τον «Q Shaman», κατά κόσμον Τζέικ Ανγκέλι, που έχει αναδειχθεί σε μια από τις ισχυρές φωνές του κινήματος συνωμοσιολόγων QAnon, και λαμβάνει μέρος στα συλλαλητήρια υπέρ του Τραμπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η QAnon είναι μια ακροδεξιά θεωρία συνωμοσίας που υποστηρίζει, χωρίς κανένα στοιχείο, ότι ο Τραμπ αντιμετωπίζει ένα «βαθύ κράτος» παιδεραστών και διακινητών ανθρώπων. Έχει διαδραματίσει τεράστιο ρόλο στη διοργάνωση των διαδηλώσεων «Stop the Steal» (Σταματήστε την Κλεψιά) σε εθνικό επίπεδο από τότε που ο Τζο Μπάιντεν κέρδισε τις εκλογές του 2020.

Σε συνέντευξή του έχει εκφράσει την πεποίθησή του ότι μια παγκόσμια συνωμοσία ανήθικων ελίτ κρατεί τους απλούς ανθρώπους υποταγμένους και ότι ερευνά όλα τα είδη μυστικών τεχνολογιών σε υπόγειες αποθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Q Shaman» πρωταγωνιστεί σε συγκέντρωση υποστηρικτών του Trump, πέντε ημέρες μετά τις εκλογές  Νοεμβρίου 2020 στην Αριζόνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης