Ένα νέο ρεκόρ Γκίνες σημειώθηκε πριν λίγες μέρες, στην κατηγορία «ο κοντύτερος άνθρωπος του κόσμου»! Ο νέος πρωταθλητής ονομάζεται Chandra Bahadur Dangi και δεν υπερβαίνει τα 54,6 εκατοστά, όμως τα αξιοπερίεργα της υπόθεσής του δε σταματούν εκεί! Και αυτό γιατί ο συγκεκριμένος κύριος βαδίζει αισίως προς το 73ο έτος της ηλικίας του, αλλά παρ’ όλα αυτά, δεν είχε ποτέ τραβήξει την προσοχή κανενός όλα αυτά τα χρόνια, καθώς ζει σε ένα απομακρυσμένο χωριό του Νεπάλ, 250 χλμ. από το Κατμαντού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συγκεκριμένος κύριος μένει στο χωριό του μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά του, κανένα μέλος της οποίας δεν έχει παρόμοιο πρόβλημα ύψους. Είναι όλοι τους φυσιολογικοί, ενώ και ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα υγείας, όπως αποφάνθηκε ο γιατρός που τον εξέτασε.

Σε όλα τα χρόνια της ζωής του ασχολήθηκε με δουλειές του σπιτιού αφού το μέγεθός του δεν του επέτρεπε να μετακινείται σε μεγάλες αποστάσεις, ενώ πήρε το ρεκόρ το κοντύτερου ανθρώπου που έχει καταγραφεί από τον ινδό Gul Mohammed, ο οποίος είχε ύψος 57 εκατοστά και πέθανε το 1997.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης