«Ο Μπερλουσκόνι δεν είναι στην εντατική» δήλωσε ο προσωπικός ιατρός του

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020, 18:07
«Ο Μπερλουσκόνι δεν είναι στην εντατική» δήλωσε ο προσωπικός ιατρός του

Ο προσωπικός ιατρός του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Αλμπέρτο Τζανγκρίλο, κατά τη διάρκεια σύντομης συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε στην κατάσταση του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος είναι θετικός στον κορωνοϊό και εισήχθη στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνο, το βράδυ της Πέμπτης.

«Η αναπνοή του ασθενή δεν υποστηρίζεται μηχανικά και δεν βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Αποφασίστηκε η εισαγωγή του στο νοσοκομείο λόγω της ηλικίας του και των υποκείμενων νοσημάτων», τόνισε ο Τζανγκρίλο.

Επιβεβαίωσε μάλιστα ότι διαγνώστηκε με πνευμονία σε αρχικό στάδιο και πρόσθεσε ότι η ιατρική ομάδα παρακολουθεί την κατάσταση του Ιταλού πολιτικού, η οποία, στην παρούσα φάση, δεν προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία.

Ο Αλμπέρτο Τζανγκρίλο υπογράμμισε ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα μείνει για κάποιες ημέρες στο Σαν Ραφαέλε και παραδέχθηκε ότι κόπιασε αρκετά για να καταφέρει να τον πείσει ότι ήταν ανάγκη να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

«Η διάθεσή του, φυσικά, δεν είναι από τις καλύτερες, αλλά ούτε και η δική μου», ολοκλήρωσε ο προσωπικός ιατρός του «Καβαλιέρε».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020, 18:13