Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα αντιμετώπισε το πρωί της Παρασκευής σε έναν ιδιωτικό αγώνα μπάσκετ τον γνωστό Χολιγουντιανό αστέρα Τζορτζ Κλούνεϊ, την επαύριο του ιδιαίτερα επικερδούς δείπνου που είχε οργανωθεί για τη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας του στην κατοικία του ηθοποιού στο Λος ‘Αντζελες, δήλωσε στέλεχος του Λευκού Οίκου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, που δεν θέλησε να κατονομασθεί, ο Ομπάμα μετέβη νωρίς το πρωί της ίδιας μέρας σε γήπεδο κοντά στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε στο Μπέβερλι Χιλς και έπαιξε το αγαπημένο του άθλημα αντιμέτωπος όχι μόνον με τον Κλούνεϊ, αλλά και με τον πρωταγωνιστή της δημοφιλούς ταινίας Spider Man Τόμπι Μαγκουάιρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγαπημένος των γυναικών ανά τον κόσμο Κλούνεϊ φιλοξένησε το βράδυ της Πέμπτης τον Ομπάμα και άλλους 150 προσκεκλημένους του στον κήπο της κατοικίας του στους λόφους του Χόλιγουντ. Τα έσοδα και οι χορηγίες από το δείπνο αυτό, που έφθασαν στο πρωτοφανές ύψος των 15 εκατ.δολαρίων, θα διατεθούν στο ταμείο της προεκλογικής εκστρατείας για την επανεκλογή του απερχόμενου προέδρου.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο δείπνο, ο Ομπάμα φάνηκε να ρίχνει το γάντι στον οικοδεσπότη του για τη δεινότητά του στο άθλημα, τονίζοντας πως «αφότου τον γνωρίζω αυτός ο τύπος κομπάζει για την ικανότητά του στο μπάσκετ». Ωστόσο, αμέσως μετά έπλεξε το εγκώμιο του ηθοποιού, αποδίδοντάς του τα εύσημα για την επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος για την χρηματοδότηση της προεκλογικής του εκστρατείας: «Μαζέψαμε πολλά χρήματα γιατί ο κόσμος αγαπάει τον Τζορτζ», δήλωσε ο Ομπάμα. Οι άνθρωποι «με αγαπούν, αλλά λατρεύουν» τον Τζορτζ Κλούνεϊ, πρόσθεσε ο Ομπάμα, κάνοντας την ομήγυρη να χαμογελάσει.

Μεταξύ των παρευρισκομένων, εκτός από τον Μαγκουάιρ, βρίσκονταν οι δημοφιλείς ηθοποιοί Τζακ Μπλακ, Μπίλι Κρίσταλ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Σάλμα Χάγιεκ και Μπάρμπρα Στρέιζαντ, όπως και η σχεδιάστρια μόδας Νταϊάν Φον Φίρστενμπεργκ.
Απόψε ο Ομπάμα αναμένεται στο Ρίνο της Νεβάδας, όπου θα απευθύνει ομιλία για τις βοήθειες στα ακίνητα, έναν τομέα ιδιαίτερα πληγέντα στην Πολιτεία αυτή, και αργότερα θα επιστρέψει στην Ουάσιγκτον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης