Μεθόδους αυτοκτονίας και πληροφορίες για το πώς να ασφαλίζει κανείς την πόρτα πιλοτηρίου αεροσκάφους έψαχνε στο Διαδίκτυο ο πιλότος – συγκυβερνήτης του αεροσκάφους της Germanwings που όπως όλα τα στοιχεία δείχνουν ευθύνεται για τη συντριβή του.

Τα σχετικά στοιχεία βρέθηκαν στον προσωπικό του υπολογιστή, στο σπίτι του, σύμφωνα με τον αρμόδιο για την έρευνα Γερμανό εισαγγελέα, ο οποίος έκανε τις σχετικές δηλώσεις την ώρα που Γάλλος ομόλογός του ανακοίνωνε τον εντοπισμό του δεύτερου μαύρου κουτιού του μοιραίου Airbus A320.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 28χρονος Γερμανός Αντρέας Λούμπιτς θεωρείται ο πιθανότερος υπαίτιος της πτώσης του αεροσκάφους που εκτελούσε την πτήση 4U9525, καθώς φέρεται να ασφάλισε την πόρτα όταν ο κυβερνήτης βγήκε εκτός πιλοτηρίου και να οδήγησε εσκεμμένα το αεροσκάφος στις Γαλλικές Άλπεις, όπου και συνετρίβη το πρωί της 24ης Μαρτίου.

Οι σχετικές έρευνες από πλευράς του συγκυβερνήτη, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, είχαν γίνει στις 16 και στις 23 Μαρτίου, δηλαδή την προηγούμενη της συντριβής του μοιραίου αεροσκάφους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης