Ανταπόκριση από Στρασβούργο – Νίκος Ρούσσης

Με γραπτή του ερώτηση προς την Κομισιόν, που κατέθεσε στις 2 Ιουνίου 2022, ο καταδικασθείς και έγκλειστος των φυλακών αλλά εσαεί ευρωβουλευτής Ιωάννης Λαγός, συνδέει τους αιφνίδιους θανάτους υγιών παιδιών και εφήβων στην Ελλάδα με το εμβόλιο της Pfizer-BioNTech, με το οποίο εμβολιάστηκαν οι ανήλικοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, συγκλονισμένη η ελληνική κοινωνία βιώνει μια πρωτοφανή στα χρονικά κατάσταση, αφού καθημερινά η επικαιρότητα βρίθει από ειδήσεις που αφορούν αιφνίδιους θανάτους υγιών παιδιών και εφήβων. Την ίδια στιγμή, οι ιατροδικαστές αδυνατούν να δώσουν σαφή απάντηση για τους ανεξήγητους αυτούς θανάτους.

Υπογραμμίζει δε ότι, τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας είναι συντριπτικά και προκαλούν έντονο προβληματισμό.

Συγκεκριμένα, στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν ότι το 2020 κατέληξαν 33 παιδιά ηλικίας 5-9 χρόνων και το 2021 άλλα 37 παιδιά. Το 2020 είχαν καταλήξει 37 παιδιά ηλικίας 10-14 χρόνων και 43 το 2021. Συνολικά, λοιπόν, το 2020 χάθηκαν 70 παιδιά ηλικίας 5-15 ετών, το 2021 80 παιδιά, ενώ ήδη από το πρώτο εξάμηνο του 2022 έχουν καταλήξει 138 παιδιά και έφηβοι ηλικίας 0 έως 19 χρόνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ρωτάει λοιπόν την Κομισιόν αν, προτίθεται να χρηματοδοτήσει κάποια έρευνα προκειμένου οι ειδικοί να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα για το τι προκαλεί αυτή την έξαρση αιφνίδιων θανάτων σε παιδιά και εφήβους και αν διαθέτει εμπεριστατωμένες επιστημονικές έρευνες οι οποίες πιστοποιούν ότι το εμβόλιο της Pfizer-BioNTech, με το οποίο εμβολιάστηκαν οι ανήλικοι στην Ελλάδα, είναι ασφαλές για παιδιά και εφήβους, ώστε να μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να ευθύνεται το εν λόγω εμβόλιο για την εκατόμβη παιδιών και εφήβων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης