Πολλοί επικρίνουν τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσσεξ για τον τρόπο με τον οποίο θα αμείβονται για εξωτερικά πρότζεκτ, καθώς θα γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι.

Αλλά ενώ οι συζητήσεις επικεντρώνονται στον πρίγκιπα Χάρι και στη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, ο άλλος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, Β’ του Ηνωμένου Βασιλείου Πίτερ Φίλιπς, εισπράττει χρήματα για διαφήμιση από κινεζική εταιρεία παραγωγής γάλακτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πίτερ, 42 ετών, γιος της πριγκίπισσας Άννας, πρόσφατα γύρισε δύο διαφημιστικά για την κρατική επιχείρηση γαλακτοκομικών Bright Dairies και το Jersey Fresh Milk, στην οποία παρουσιάζεται ως «Μέλος της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας Πίτερ Φίλιπς».

Ο Πίτερ Φίλιπς λέει ότι μεγάλωσε με γάλα από το Τζέρσεϊ από την καρδιά του Ουίνδσορ αναφερόμενος στο κτήμα Γκλόστερσαϊρ που είναι ιδιοκτησίας της πριγκίπισσας Άννας.

Εκπρόσωπος του Longleat House, στο Γκλόστερσαϊρ όπου γυρίστηκε η διαφήμιση δήλωσε στην εφημερίδα Daily Mail ότι δεν χορηγήθηκε άδεια για την απεικόνιση του κτήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νεότερη αδερφή του, Πίτερ, Ζάρα Φίλιπς, έχει επίσης εισπράξει χρήματα από διαφημίσεις των εταιρειών Land Rover και Rolex, χωρίς να χρειάζεται να πάρει έγκριση από τη βασίλισσα, δεδομένου ότι δεν της δόθηκε ποτέ βασιλικός τίτλος.

Πάντως ο εγγονός της βασίλισσας δέχεται επικριτικά σχόλια για το γεγονός ότι χρησιμοποιεί τους δεσμούς του με τη βασιλική οικογένεια για διαφημίσεις, κυρίως για το γεγονός ότι αναφέρεται ως “Μέλος της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας” και παρουσιάζει σύμβολα και εικόνες που παραπέμπουν στη μοναρχία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης