Ο δήμαρχος της Αμβέρσας, Bart De Wever, έκανε το λάθος να δώσει συνέντευξη το Σάββατο χωρίς να φοράει παντελόνι, γεγονός που φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστο. Ο De Wever είχε ξεχάσει πως είχε καθρέφτη πίσω του, με αποτέλεσμα να είναι ορατά τα γυμνά πόδια του.

«Φοράτε ένα πολύ ωραίο πουκάμισο, μάλλον το φοράτε ειδικά για εμάς. Αλλά, κάτω από αυτό το πουκάμισο, να υποθέσω ότι είστε εκεί με το εσώρουχό σας;» ρώτησε η οικοδέσποινα του Radio 2 Kim Debrie κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η οποία μεταδόθηκε και στο διαδίκτυο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο De Wever, επικεφαλής του δεξιού αυτονομιστικού κόμματος New Flemish Alliance (NVA), ρώτησε τη δημοσιογράφο: «Πώς το κατάλαβες;». Στη συνέχεια όμως το παραδέχτηκε λέγοντας: «Γιατί προφανώς κάθομαι μπροστά από έναν καθρέφτη. Δεν το έλαβα υπόψη. Η χρονιά ξεκινά με μια ιδιαίτερα ντροπιαστική στιγμή, θα το θυμάμαι για πολύ καιρό».

Ο αντίπαλος του De Wever, ηγέτης των γαλλόφωνων φιλελεύθερων Mouvement réformateur, Georges-Louis Bouchez, δεν δίστασε να αστειευτεί σχετικά προσφέροντάς του ένα ζευγάρι σορτς στα χρώματα της βελγικής σημαίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης