Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, έγινε ηγετική φωνή κατά τη διάρκεια της πανδημίας της COVID-19 στην αμερικανική πολιτεία, διοργανώνοντας καθημερινές ενημερώσεις με στατιστικά στοιχεία σχετικά με την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού και εξαπολύοντας πυρά κατά του προέδρου των ΗΠΑ για τον χειρισμό της τρομερής κρίσης δημόσιας υγείας. Τώρα θα τα συμπεριλάβει όλα σε ένα νέο βιβλίο.

Με τίτλο «American Crisis» το βιβλίο υπόσχεται να εξερευνήσει την εμπειρία του Άντριου Κουόμο στην αντιμετώπιση της πανδημίας από την Πολιτεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με τη δική του φωνή, ο Άντριου Κουόμο γράφει για την Αμερικανική Κρίση (American Crisis), την επινοητικότητα και τη θυσία που απαιτούνται από τόσους πολλούς για την καταπολέμηση της πανδημίας», σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Crown. «Μοιράζεται τις προσωπικές του σκέψεις και τον τρόπο λήψης αποφάσεων που διαμόρφωσε την πολιτική του και προσφέρει ειλικρινή απολογισμό και αξιολόγηση της διάδρασής του με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και τον Λευκό Οίκο, καθώς και άλλους κρατικούς και πολιτειακούς αξιωματούχους και εκπροσώπους του συστήματος υγείας» σημειώνεται σε ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου.

Η είδηση για το βιβλίο του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης έγινε αμέσως αντικείμενο σχολιασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο Twitter, πολλοί επισήμαναν ότι η πανδημία εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη και ότι, ιδιαίτερα στην αρχή, η διαχείριση της κρίσης στη Νέα Υόρκη ήταν ελλιπής. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία των New York Times, περισσότεροι από 32.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Πολιτεία από COVID-19.

Σε ένα απόσπασμα από το βιβλίο που παραχώρησε ο εκδοτικός οίκος στο AP ο Άντριου Κουόμο επισήμανε τη σημασία της αντιμετώπισης του φόβου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το ερώτημα είναι τι κάνεις με τον φόβο και αν θα υποκύψεις» γράφει. «Δεν θα άφηνα τον φόβο να με ελέγξει. Ο φόβος κράτησε την αδρεναλίνη μου σε υψηλά επίπεδα και αυτό ήταν θετικό. Αλλά δεν θα άφηνα τον φόβο να είναι αρνητικός και να τον διαδώσω. Ο φόβος είναι επίσης ένας ιός» αναφέρει.

Το βιβλίο του Άντριου Κουόμο, ιδιαίτερα δημοφιλούς πολιτικού, μέλους του Δημοκρατικού Κόμματος, ο οποίος διετέλεσε Γενικός Εισαγγελέας της Νέας Υόρκης, θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου, μόλις τρεις εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης