Σε μάστιγα τείνει να εξελιχθεί τον τελευταίο καιρό, η εγκατάλειψη μικρών παιδιών εντός αυτοκινήτων από …αφηρημένους οδηγούς – γονείς, με αποτέλεσμα τα άτυχα παιδάκια να βρίσκουν τραγικό θάνατο. Ένα ακόμη θλιβερό περιστατικό συνέβη στην Ιταλία σε περιοχή της Ρώμης, όποιυ ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις ενός έτους, έιχε τραγικό τέλος, όταν ο πατέρας του το ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Il Fatto Quotidiano, ο αφημρημένος πατέρας που εργάζεται στη γενική διεύθυνση στρατιωτικού προσωπικού του Υπουργείου Άμυνας, πήρε μαζί το παιδί του με το αυτοκίνητο για να το πάει στον παιδικό σταθμό, που λειτουργεί από την υπηρεσία του στη Ρώμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν η μητέρα του μικρού κοριτσιού, ώρες αργότερα, πήγε στον παιδικό σταθμό για να το παραλάβει, την ενημέρωσαν πως η κόρη της δεν είχε παραδοθεί ποτέ στον σταθμό.

Η μητέρα φοβούμενη ότι κάτι κακό είχε συμβεί κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητο του άνδρα της που βρισκόταν σε διπλανό πάρκινγκ και εκεί έκανε την τραγική ανακάλυψη. Οι κραυγές της γυναίκας τράβηξαν την προσοχή ενός στρατιώτη που περνούσε, ο οποίος έσπασε το παράθυρο του αυτοκινήτου, αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά για το κοριτσάκι που είχε χάσει τη ζωή του κατώ απόι τραγικές συνθήκες.

Άμεσα έφτασε στο σημείο η Πυροσβεστική και διασώστες όμως ήταν ήδη πολύ αργά για τη μικρούλα.

Σε κατάσταση σοκ οι γονείς δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στο κοριτσάκι τους. Οι Ιταλικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για τη διαλεύκανση της τραγωδίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης