Νέβε Τε Αρόχα είναι το όνομα που έδωσε στη νεογέννητη κόρη της η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν, όπως ανακοίνωσε η ίδια λίγο πριν να επιστρέψει στο σπίτι της από το δημόσιο νοσοκομείο στο Όκλαντ στο οποίο πριν από τρεις ημέρες έφερε στον κόσμο το παιδί της.

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση από τότε που γέννησε, η Άρντερν παρουσιάστηκε ενώπιον δεκάδων δημοσιογράφων και φωτογράφων που τις περίμεναν στο Auckland City Hospital κρατώντας αποκοιμισμένη στην αγκαλιά της την τριών ημερών κόρη της και ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη που της έδειξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλαμε πραγματικά να σας πούμε ένα ευχαριστώ και ότι είμαστε όλοι πολύ καλά. Μας λείπει ύπνος, αλλά είμαστε πραγματικά καλά», είπε.

Η 37χρονη Άντερν, η νεαρότερη γυναίκα πρωθυπουργός στην ιστορία της χώρας, είναι επίσης η πρώτη εν ενεργεία πρωθυπουργός στη χώρα που αποκτάει παιδί.

Η Άρντερν γέννησε ένα κοριτσάκι βάρους 3,31 κιλών στο μεγαλύτερο δημόσιο νοσοκομείο της χώρας την Πέμπτη το απόγευμα έχοντας δίπλα της τον σύντροφό της και παρουσιαστή της τηλεόρασης Κλαρκ Γκέιφορντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ζευγάρι είχε καταλήξει στο πρώτο όνομα της κόρης του, το Νέβε, από τη γέννησή της, πρόσθεσε η Άρντερν, εξηγώντας στους δημοσιογράφους ότι σημαίνει «φωτεινή και λαμπερή» και «χιόνι».

«Επιλέξαμε το Νέβε απλώς επειδή μας άρεσε και πιστεύουμε ότι της ταιριάζει», επειδή σημαίνει «φωτεινή και λαμπερή», διευκρίνισε

Πηγή: cretalive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης