Το μυστήριο της εξαφάνισης του μεταλλικού μονόλιθου στη Γιούτα φαίνεται πως λύθηκε, αφού τέσσερις άνδρες εντοπίστηκαν να τον μετακινούν.

Ο μονόλιθος, ύψους 3,6 μέτρων, βρέθηκε στις 18 Νοεμβρίου σε μια έρημο στη Γιούτα. Πριν από λίγες ημέρες τέσσερις άνδρες αποφάσισαν να ρίξουν το μεταλλικό αντικείμενο στο έδαφος ώστε να σπάσει και στη συνέχεια να το μετακινήσουν με τη βοήθεια καροτσιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 34χρονος φωτογράφος, Ρος Μπέρναρντς, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας, άκουσε μάλιστα τον έναν να λέει «μην αφήσετε ίχνος του μονόλιθου». Φοβούμενος μήπως οπλοφορούν δεν τράβηξε φωτογραφίες από την επιχείρηση των ανδρών.

 

Φίλος του φωτογράφου από το Ντένβερ, ο 38χρονος Τζέιμς Νιούλαντς, τράβηξε φωτογραφίες από τη μετακίνηση του μεταλλικού αντικειμένου. Θυμάται πόσο αποφασισμένοι φαίνονταν να εκτελέσουν την αποστολή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τριγωνικό, πρισματικό μεταλλικό αντικείμενο, που χαρακτηρίστηκε και ως «μονόλιθος», εντοπίστηκε τυχαία στα μέσα Νοεμβρίου, σε μια έρημο στη νότια Γιούτα, από υπαλλήλους που έκαναν από αέρος καταμέτρηση των προβάτων της περιοχής. Αφού προσγειώθηκαν, οι υπάλληλοι της υπηρεσίας δημόσιας ασφάλειας της Γιούτα εξέτασαν τον «μεταλλικό μονόλιθο» αλλά δεν κατάφεραν να βρουν «καμία σαφή ένδειξη για το ποιος μπορεί να τον τοποθέτησε εκεί» και γιατί.

Πηγή: New York Post

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης