Στο πλαίσιο της καμπάνιας της «Let’s Move» για την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, η πρώτη κυρία της Αμερικής ανέβασε στο διαδίκτυο ένα βίντεο όπου γυμνάζεται σκληρά.

Μην ξεχνάτε να πίνετε νερό, λέει στο τέλος του βίντεο η ιδρωμένη Μισέλ Ομπάμα, ξεδιψώντας μετά από την εξαντλητική προπόνησή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, η σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ έχει ζητήσει από διασημότητες αλλά και απλούς ανθρώπους να υιοθετήσουν το «Gimmie Five», που σημαίνει πέντε τρόπους για να κρατηθούν υγιείς και δραστήριοι.

Λίγες ημέρες πριν, ο πρόεδρος Ομπάμα δημοσίευσε το δικό του βίντεο με πέντε τρόπους να παραμείνει δραστήριος, στους οποίους περιλαμβάνεται τρέξιμο με το κοστούμι του, και meeting σε βόλτες αντί στο οβάλ γραφείο.

Οι πέντε τρόποι που παρουσίασε η Μισέλ είναι ελαφρώς πιο απαιτητικοί, συμπεριλαμβανομένων σχοινάκι, κοιλιακών και πυγμαχίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι ενώ το βίντεο του Μπάρακ Ομπάμα προσέλκυσε ελάχιστα likes και retweets σε πέντε ημέρες, το βίντεο της Μισέλ έχει φτάσει τα 3.000 retweets και σχεδόν 5.000 likes μέσα σε λίγες ώρες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης