Η συμπλήρωση 20 χρόνων έγγαμης συμβίωσης δεν είναι και λίγο πράγμα. Έτσι λοιπόν η επέτειος γι αυτή τη μεγάλη στιγμή χρειαζόταν και το απαραίτητο ριψοκίνδυνο στοιχείο, το οποίο θα ανέβαζε στα ύψη την αδρεναλίνη.

Ο Rich Howard τα είχε υπολογίσει όλα. Ταξίδι σε εξωτικό προορισμό του Μεξικού και βόλτα με ταχύπλοο. Κι ενώ όλα κυλούσαν σύμφωνα με το πρόγραμμα, ξαφνικά ένα κοπάδι από περίπου 20 φάλαινες – δολοφόνους άρχισε να καταδιώκει το σκάφος. Η κάμερα της… εκστασιασμένης συζύγου κατέγραψε μοναδικές στιγμές…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν εκπληκτικό να τις βλέπεις, καθώς βρίσκονταν σε απόσταση λιγότερη των δύο μέτρων. Κάθε φορά που ανέβαιναν στην επιφάνεια για να αναπνεύσουν, μας κατέβρεχαν», τόνισε ο περιχαρής σύζυγος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη τον Ιούλιο του 2012, ωστόσο μόλις πριν από λίγες ημέρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω συνεντεύξεων που έδωσε το ζευγάρι στα μεγαλύτερα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα. Ο Rich και η Laura, είχαν πάει διακοπές στην παραθαλάσσια πόλη Λα Παθ, όπου είχαν τη δυνατότητα να κάνουν μεταξύ άλλων και καταδύσεις, καθώς ο σύζυγος είχε δείξει από μικρή ηλικία την αγάπη του για τον Ωκεανό.

«Στην ηλικία των πέντε με έξι ετών απέκτησα το πρώτο μου βιβλίο με φωτογραφίες του Jacques Cousteau. Από τότε ερωτεύτηκα τον Ωκεανό», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι στα 13 του άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα καταδύσεων, ενώ στα 20 ξεκίνησε να τραβά τις πρώτες του υποβρύχιες φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης:
Αίσιο τέλος για παγιδευμένες φάλαινες – δολοφόνους στον Καναδά, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013, 02:15
N. Ζηλανδία: Φάλαινα-δολοφόνος επιτίθεται σε καρχαρία, Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2012, 01:42
Επέστρεψε η «φάλαινα-δολοφόνος», Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011, 00:15

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης