Μεξικό: Δολοφόνησαν γυναίκα και ανέβασαν φωτογραφία του πτώματος στο twitter της

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014, 05:48
Μεξικό: Δολοφόνησαν γυναίκα και ανέβασαν φωτογραφία του πτώματος στο twitter της
Μια δημοσιογράφος που μίλησε κατά του οργανωμένου εγκλήματος στην πόλη της δολοφονήθηκε από λαθρέμπορους ναρκωτικών οι οποίοι στη συνέχεια χρησιμοποίησαν τον ίδιο της το λογαριασμό στο Twitter για να ανακοινώσουν το θάνατό της, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της Daily Mail, η δρ. Μαρία ντελ Ροζάριο Φουέντες Ρούμπιο από το Μεξικό, δολοφονήθηκε άγρια και οι απαγωγείς της υπέκλεψαν τους κωδικούς των λογαριασμών της στο Twitter για να ανεβάσουν μια φωτογραφία με το άψυχο σώμα της.

Η φωτογραφία συνοδευόταν από μια σειρά tweets που ξεκινούσαν με τη φράση: «Οικογένεια και φίλη, το πραγματικό μου όνομα είναι Μαρία ντελ Ροζάριο Φουέντες Ρούμπιο. Σήμερα η ζωή μου έφτασε στο τέλος της».

Το δεύτερο μήνυμα προειδοποιούσε άλλους να κλείσουν τους λογαριασμούς του και έλεγε: «Μην κάνετε το ίδιο λάθος που έκανα εγώ».

Η Ροζάριο ήταν γνωστή για τα μηνύματα που αναρτούσε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης προειδοποιώντας τους άλλους για το έγκλημα στην πόλη της, που είναι γνωστή για διαφθορά.

Η φωτογραφία που ανέβασαν οι δολοφόνοι της άτυχης γυναίκας

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014, 05:48