Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Δεκεμβρίου σε προάστιο του Μπρίστολ, στην Αγγλία, εξαιτίας μεγάλης έκρηξης σε αποθήκη. Διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν πως εξαιτίας της έκρηξης έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος και τραυματίστηκαν δύο. Το πρακτορείο ειδήσεων PA Media ανέφερε πως υπάρχουν πολλά θύματα, επικαλούμενο τις υπηρεσίες πρώτης βοήθειας του Έιβον.

Η πυροσβεστική υπηρεσία ανέφερε προηγουμένως σε ανάρτησή της στο Twitter ότι οι δυνάμεις της ανταποκρίθηκαν σε περιστατικό, αφού έλαβαν κλήση για μια μεγάλη έκρηξη στο Έιβονμαουθ της νοτιοδυτικής Αγγλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν πολλά θύματα στο σημείο» δήλωσε η εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Έιβον, προσθέτοντας ότι οι τραυματισμοί είναι σοβαροί.

«Το περιστατικό είναι σε εξέλιξη» ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία στο Twitter.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν σε «μεγάλη έκρηξη» στο Έιβονμαουθ, στο Μπρίστολ της Αγγλίας, το πρωί της Πέμπτης (τοπική ώρα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται η τοπική εφημερίδα Bristol Post ανέφεραν ότι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σημείο, με «τουλάχιστον δέκα ασθενοφόρα» μαζί με δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

Η πυροσβεστική υπηρεσία επιβεβαίωσε στην Bristol Post ότι υπήρξαν «θύματα» ως αποτέλεσμα του συμβάντος, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. Πυροσβέστες από έξι διαφορετικούς πυροσβεστικούς σταθμούς κλήθηκαν να βοηθήσουν. Οι Αρχές χαρακτηρίζουν το περιστατικό ως «σοβαρό».

Σύμφωνα με το BBC, η έκρηξη σημειώθηκε σε αποθήκη στο Kings Weston Lane.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης