Στο σκοτάδι βυθίστηκε το μεγαλύτερο μέρος μιας επαρχίας της Κίνας όταν τοπικοί αξιωματούχοι της υπηρεσίας ηλεκτρισμού διέταξαν, σε κατάσταση μέθης, τη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε αντίποινα επειδή οι σερβιτόροι ενός μπαρ αρνήθηκαν να τους κεράσουν κι άλλα ποτά, αναφέρουν τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης.

Ειδικότερα, τη βραδιά της 2ας Νοεμβρίου, οι έξι αξιωματούχοι κατανάλωναν αλκοόλ σε μπαρ για καραόκε μέχρι που κάποια στιγμή άρχισαν να βανδαλίζουν τον χώρο επειδή οι σερβιτόροι στο κατάστημα αρνήθηκαν να τους κεράσουν κι άλλα ποτά, γράφει σε δημοσίευμά της τη Δευτέρα η εφημερίδα Fazhi Wanbao.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα σας κόψουμε το ρεύμα και θα σας δείξουμε πόσο ισχυρός είναι ‘ο τίγρης του ηλεκτρισμού’», είπε ένας από αυτούς, σύμφωνα με τις δηλώσεις θαμώνων του μπαρ στα τοπικά μέσα ενημέρωσης της επαρχίας Κισιάν στην περιφέρεια Χενάν.

Περίπου δέκα λεπτά αργότερα, διακόπηκε η ηλεκτροδότηση στην περιοχή για περίπου έξι ώρες επηρεάζοντας έτσι 3.000 με 5.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Η εταιρεία Hebi City Electricity Supply απέλυσε τον επικεφαλής του τοπικού σταθμού ηλεκτροδότησης και έθεσε σε διαθεσιμότητα τους υπόλοιπους αξιωματούχους που ενεπλάκησαν, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης