Με μηνύσεις κατά της εταιρείας παραγωγής της ταινίας που δείχνει πως έγινε η δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ απειλεί η  οικογένεια του αθλητή Όσκαρ Πιστόριους. 

Σε δήλωσή τους την Τρίτη τα μέλη της οικογένειας του παραολυμπιονίκη που δολοφόνησε τη σύντροφό του ανέφεραν ότι η ταινία, που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, είναι «μια ακατανόητη, παραπλανητική διαστρέβλωση της αλήθειας». «Η ταινία είναι μάλλον μια αναπαράσταση του τι επιχείρησαν να απεικονίσουν οι κατήγοροι. Θα προχωρήσουμε με νομικές ενέργειες» πρόσθεσαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται, πως ο Όσκαρ Πιστόριους καταδικάστηκε πέρυσι σε έξι χρόνια φυλάκισης για τη δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ την οποία πυροβόλησε με τέσσερις σφαίρες μέσα από μια κλειστή πόρτα τουαλέτας στο σπίτι του στην Πρετόρια. Ο 30χρονος υποστήριζε ότι πίστευε ότι πυροβολούσε έναν διαρρήκτη και όχι τη φίλη του, και απέρριψε περιγραφές μιας ταραχώδους σχέσης με την σύντροφό του που έκαναν λόγο για ζήλια και τσακωμούς.

Οι γονείς της Στέενκαμπ υπογράμμισαν πως «έχουν τρομοκρατηθεί και αναστατωθεί» διαβάζοντας στα αμερικανικά ΜΜΕ ότι η ταινία θα ειπωθεί από την πλευρά του θύματος και της μητέρας της. «Κάθε εντύπωση που δημιουργείται ότι η ταινία υποστηρίζεται από την οικογένεια είναι αναληθής και λανθασμένη» είπαν.

Η ταινία «Killer Runner Killer» έχει γυριστεί από μια αμερικανική εταιρεία καλωδιακής και δορυφορικής τηλεόρασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι ο Andreas Damm, ένας ηθοποιός από τη Νότια Αφρική και η Toni Garrn, ένα μοντέλο από τη Γερμανία.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης