Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε τηλεοπτικό στούντιο στο Κόσοβο, όταν δύο πολιτικοί επέδειξαν τις πυγμαχικές τους ικανότητες, κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής, με το συνεργείο και τους παρευρισκομένους να παρεμβαίνουν για να τους χωρίσουν.

Ο Frasher Krasniqi, μέλος του ριζοσπαστικού εθνικιστικού κόμματος, και ο Milaim Zeka, μέλος του Δημοκρατικού κόμματος, είχαν προσκληθεί στο κανάλι Klan Kosova για να μιλήσουν για θέματα υγείας. Η λέξη όμως «βιαστής», την οποία χρησιμοποίησε ο Zeka για να χαρακτηρίσει τον Krasniqi, ήταν αρκετή για να ανάψουν τα αίματα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Daily Mail».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είσαι βιαστής» είπε ο Zeka, με τον Krasniqi να του απαντά: «Εσύ είσαι βιαστής, βγάλε τον σκασμό!».

Μάταια ο παρουσιαστής προσπαθούσε να βάλει μια τάξη ζητώντας από τους δύο πολιτικούς να σταματήσουν. Ο Krasniqi καταλόγισε στον πολιτικό του αντίπαλο «εγκληματικές επιχειρήσεις» στον πόλεμο του Κοσόβου και ο Zeka συνέχισε να του απαντά: «Όλοι ξέρουν ότι είσαι βιαστής».

Και ενώ στον αέρα οι δύο πολιτικοί αντάλλασσαν χαρακτηρισμούς όπως «βρόμικο ζώο», «αγελάδα» και «φονιά», ο Krasniqi έχασε ολοκληρωτικά την ψυχραιμία του και πέταξε στον Zeka ένα ποτήρι νερό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνος του πέταξε ολόκληρο το μπουκάλι και ο Krasniqi σηκώθηκε και άρχισε να τον γρονθοκοπεί.

Με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων, οι δύο πολιτικοί χωρίστηκαν, με τον Zeka να λέει: «Μπορούμε να τελειώσουμε έξω από το στούντιο» και την εκπομπή να ρίχνει τίτλους τέλους.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Daily Mail

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης