Οι πελάτες δύο ξενοδοχείων του Αμπού Ντάμπι, που ήρθαν σε επαφή με δύο Ιταλούς επαγγελματίες ποδηλάτες που είχαν προσβληθεί από τον κορωνοϊό, τέθηκαν σε καραντίνα στα ξενοδοχεία, όπως μετέδωσε την Παρασκευή το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων WAM.

Οι δύο τελικές φάσεις του Γύρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (UAE Tour), στο οποίο λαμβάνουν μέρος κάποιοι από τους κορυφαίους ποδηλάτες του κόσμου, ματαιώθηκαν καθώς οι δύο Ιταλοί συμμετέχοντες βρέθηκαν θετικοί στον νέο ιό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλοι άνθρωποι που ήρθαν σε επαφή με τους δύο Ιταλούς στη νήσο Γιας τέθηκαν σε απομόνωση στο σπίτι τους, μετέδωσε το πρακτορείο, επικαλούμενο το υπουργείο Υγείας του Αμπού Ντάμπι. Οι δύο Ιταλοί διαγνώστηκαν θετικοί στον ιό την Πέμπτη.

Την ίδια ώρα, στο Ιράν θα κλείσουν όλα τα σχολεία για τρεις ημέρες, ξεκινώντας από σήμερα Σάββατο, λόγω ανησυχιών για τον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας του Ιράν στην κρατική τηλεόραση.

«Βάσει των εκτιμήσεων, θεωρήθηκε ότι υπάρχει ανάγκη να κλείσουν όλα τα σχολεία στη χώρα και γι’ αυτό τον λόγο όλα τα σχολεία στη χώρα θα κλείσουν για τρεις ημέρες, ξεκινώντας από αύριο», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Σαΐντ Ναμάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης