Βίντεο-ντοκουμέντο αποκάλυψε το βράδυ της Πέμπτης η τηλεόραση του «Sigma», στο οποίο παρουσιάζει τα όσα διαδραματίστηκαν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας μεταξύ της πρέσβεως της Αιγύπτου και της αστυνομίας.

Τα πλάνα ελήφθησαν στις 05.43 της 29ης Δεκεμβρίου του 2012. Η πρέσβης της Αιγύπτου είναι η κυρία με το ροζ ταγιέρ. Ο άνδρας με το κασκόλ είναι άτομο από τη συνοδεία της, πιθανόν κάποιος από τους συγγενείς της, τους οποίους συνόδεψε στο αεροδρόμιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρέσβης ήθελε να περάσει μαζί με τους συγγενείς της μέχρι την αίθουσα αναχωρήσεων και της υποδείχθηκε ότι πρέπει να υποβληθεί στον έλεγχο ασφάλειας, με αποτέλεσμα να αντιδράσει.

Τότε παρεμβαίνει ένας εκ των συνοδών της και δημιουργείται ένα μικροεπεισόδιο με την αστυνομία. Η πρέσβης παρακολουθεί, ενώ τα άτομα που βρίσκονται μαζί της επιτίθενται και πάλι στους αστυνομικούς.

Την ίδια στιγμή, η πρέσβης φαίνεται να επιμένει να προχωρήσει στην αίθουσα αναχωρήσεων. Η γυναίκα αστυνομικός τής υποδεικνύει εκ νέου ότι δεν μπορεί να περάσει και εκεί τη χαστουκίζει στο πρόσωπο. Τότε επεμβαίνουν οι αστυνομικοί και την απομακρύνουν, ενώ η ίδια συνεχίζει να φωνάζει και να αντιδρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα ζήτησε ο Χριστόφιας για το επεισόδιο με την πρέσβη της Αιγύπτου


Πρέσβειρα χαστουκίζει αστυνομικό στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Πηγή: sigmalive.com
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης