Κύπρος: Η στιγμή της εφόδου στο ΣΙΓΜΑ από κουκουλοφόρους αρνητές της πανδημίας

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021, 08:56
Κύπρος: Η στιγμή της εφόδου στο ΣΙΓΜΑ από κουκουλοφόρους αρνητές της πανδημίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν όσα συνέβησαν χτες το βράδυ στο κανάλι ΣΙΓΜΑ της Κύπρου, όπου κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με λύσσα.

Οι εικόνες της επόμενης μέρας θυμίζουν πόλεμο, με καμένα αμάξια και μεγάλες ζημιές στο κτήριο.

Τα έκτροπα προκλήθηκαν από κουκουλοφόρους που «διαμαρτύρονται» για τα μέτρα κατά της πανδημίας.

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν live, την ώρα που ήταν στον αέρα το δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ και στο συγκρότημα βρίσκονταν δεκάδες εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, αφού ολοκλήρωσε νωρίτερα την διαμαρτυρία του στο Προεδρικό Μέγαρο, ο όχλος οδηγήθηκε προς το συγκρότημα «ΔΙΑΣ» και το κανάλι και προκάλεσε ζημιές.

Οι έρευνες για τους δράστες είναι εντατικές και αξιολογείται υλικό από μάρτυρες, ενώ ζητήθηκε έκθεση γεγονότων από την υπουργό Δικαιοσύνης. Ήδη συνελήφθησαν πέντε πρόσωπα και έχουν εκδοθεί τέσσερα εντάλματα σύλληψης. Στη δημοσιότητα δόθηκαν και οι φωτογραφίες δέκα ατόμων, τα οποία αναζητούνται.

«Δεχόμαστε επίθεση»

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο με τη στιγμή που οι κουκουλοφόροι επιτίθενται στο συγκρότημα «ΔΙΑΣ» και ο παρουσιαστής Νέστορας Βασιλείου ενημερώνει το κοινό για το τι γίνεται.

«Με ενημερώνουν οι συνάδελφοι αυτή τη στιγμή ότι σπάνε τα αυτοκίνητά μας» λέει μεταξύ άλλων, με έκδηλη την αγωνία στο πρόσωπό του.

 

Εικόνες από τις καταστροφές 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021, 09:11