«Η πιο λυπημένη πολική αρκούδα στον κόσμο» ζει σε ένα κινεζικό εμπορικό κέντρο και το προσωνύμιο, της έχει δοθεί από ακτιβιστές, λόγω των μη ευνοϊκών συνθηκών διαβίωσής της.

Ένα καινούριο σπίτι της έχει προσφερθεί σε ένα πάρκο άγριας ζωής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Πάρκο Άγριας Ζωής «Yorkshire» στο Doncaster, προσφέρθηκε να φιλοξενήσει την Πίτσα και να την πάρει από το Mall στο Guangzhou της Κίνας, δημιουργώντας έτσι ελπίδες ότι θα καλυτερεύσει η ζωή της.

Σύμφωνα όμως με τον David Neale, διευθυντή στην υπηρεσίας για την ευεξία των ζώων, του αρμόδιου οργανισμού της Ασίας, αυτή η ευτυχής κατάληξη, είναι πολύ δύσκολο να συμβεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διότι το Mall βγάζει πολλά χρήματα καθώς χρησιμοποιεί το ζώο ως «αξιοθέατο», από τη στιγμή που δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στην ουρά απλά και μόνο για να βγάλουν μία σέλφι, με το δυστυχισμένο ζώο και να την ποστάρουν στο διαδίκτυο.

Οι ακτιβιστές, υπερασπιστές των δικαιωμάτων των ζώων αγωνίζονται για να κλείσουν τον πιο θλιβερό ζωολογικό κήπο του κόσμου, όπως τον ονομάζουν, κι έχουν ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από μισό εκατομμύριο υπογραφές για να γκρεμιστεί… η μικρή φυλακή (εκεί υπάρχει ακόμη μία αρκούδα κι ένας λύκος), μέσα στο εμπορικό κέντρο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης