Μια γυναίκα αγνοείται μετά από πτώση της σε μια γιγαντιαία τρύπα που δημιουργήθηκε ξαφνικά στο οδόστρωμα μιας μεγαλούπολης της κεντρικής Κίνας. Στην τρύπα έπεσαν συνολικά τρεις περαστικοί που βρέθηκαν απρόσμενα στα έγκατα της γης.

Ειδικότερα, η άσφαλτος σε δρόμο στο κέντρο της Τσεντσόου, της πρωτεύουσας της επαρχίας Χενάν, υποχώρησε τη Δευτέρα και στη συνέχεια καταρρακτώδεις βροχές έπληξαν την περιοχή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια τεράστια τρύπα μήκους τριάντα μέτρων και πλάτους 20 μέτρων. Το βάθος της τρύπας ήταν στα εννέα μέτρα, έγραψε η εφημερίδα China Youth Daily.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έπεσαν μέσα, όταν χωρίς να προλάβουν να αντιδράσουν το έδαφος χάθηκε κάτω από τα πόδια τους, πρόσθεσε η εφημερίδα, επικαλούμενη αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.

Ένας άνδρας και μία γυναίκα διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν στην επιφάνεια με τη βοήθεια των μελών των σωστικών συνεργείων, ωστόσο μια άλλη γυναίκα- που επέβαινε σε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο μαζί με τον άνδρα- παρασύρθηκε από έναν ορμητικό υπόγειο χείμαρρο, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί.

Προκαταρκτική έρευνα έδειξε ότι το φαινόμενο αυτό ενδεχομένως προκλήθηκε εξαιτίας αγωγών που βρίσκονταν κάτω από το οδόστρωμα και που έσπασαν από την πίεση του ομβρίων υδάτων, εξήγησαν οι πυροσβέστες της επαρχίας με μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό τους στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Weibo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H δημοτική αρχή του Τσεντσόου από την πλευρά της επισήμανε ότι «δεν μπορούμε προς το παρόν να επιβεβαιώσουμε» πόσοι άνθρωποι ακριβώς είχαν πέσει στον τεράστιο λάκκο.

Οι ομάδες διάσωσης αναζητώντας το πρόσωπο που αγνοείται, κατέβηκαν την Τρίτη στο εσωτερικό της τρύπας και βρήκαν τρία ηλεκτρικά ποδήλατα, σάκους, πολλά σανδάλια και ρούχα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης