Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την περιοχή Lingshan στο νοτιοανατολικό τμήμα της Κίνας στις οποίες απεικονίζεται καρέ-καρέ η επίθεση ενός ολόγυμνου άνδρα σε μαθήτρια στον προαύλιο χώρο λυκείου. Στις φωτογραφίες, που δόθηκαν στη δημοσιότητα, εμφανίζεται ο δράστης να έχει αγκαλιάσει το θύμα του και να προσπαθεί να το ακινητοποιήσει.

​Ο 30χρονος δράστης είναι καθηγητής στο σχολείο. Είχε πιάσει δουλειά στα εργαστήρια και αντιμετώπιζε στο παρελθόν ψυχολογικά προβλήματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Σύμφωνα με ΜΜΕ της ασιατικής χώρας, το περιστατικό σημειώθηκε στις 28 Μαρτίου στο σχολείο Taiping High School. Δράστης είναι ένας 30χρονος καθηγητής με ψυχολογικά προβλήματα, ο οποίος εργάζεται στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα. Δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» αναφέρει ότι το 2011 ο άνδρας είχε ακολουθήσει θεραπεία λόγω ψυχωτικών επεισοδίων. Δύο χρόνια αργότερα κρίθηκε κατάλληλος να επιστρέψει στην εργασία του.

Η διοίκηση του σχολείου αποφάσισε να τον βάλει να δουλέψει στα εργαστήρια και όχι να διδάξει σε τάξη με μαθητές. Για πέντε χρόνια και μέχρι το επεισόδιο αυτό δεν είχε προκαλέσει κανένα πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και ήταν πάντα συνεπής στη δουλειά του.

Η διεύθυνση του σχολείου ειδοποίησε την αστυνομία και την οικογένεια του 30χρονου, η οποία τον μετέφερε σε κλινική για νοσηλεία. Σύμφωνα με κρατικούς αξιωματούχους, η νεαρή μαθήτρια δεν υπέστη κάποιον σωματικό τραυματισμό από την επίθεση του καθηγητή, ωστόσο μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο.

Δείτε φωτογραφίες…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης