Πτήση της αεροπορικής εταιρείας «Air Canada» μετατράπηκε σε εφιάλτης, όταν μια από τις ρόδες του αεροσκάφους έσκασε κατά τη διάρκεια της απογείωσης, με αποτέλεσμα κομμάτια του συστήματος πέδησης να διαπεράσουν τον θάλαμο των επιβατών και να τραυματίσουν σοβαρά μια γυναίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Η Christina Kurylo ήταν επιβάτης της συγκεκριμένης πτήσης, που επρόκειτο να διανύσει κοντινή απόσταση, εσωτερικά του Καναδά. Μετά την έκρηξη, η κοπέλα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου της προσφέρθηκε η κατάλληλη φροντίδα για τα χτυπήματα και τη διάσειση που είχε υποστεί.

Η ίδια δηλώνει ότι αισθάνεται πολύ τυχερή που είναι ακόμα ζωντανή, μιας και τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα. Τρεις ακόμα επιβάτες της πτήσης χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλοί αποδίδουν το συμβάν στον συγκεκριμένο τύπο αεροπλάνου, γνωστό ως «Jazz Aviation», ο οποίος έχει παρουσιάσει παρόμοια προβλήματα στο παρελθόν και έχει αποσυρθεί από πολλές αεροπορικές εταιρείες.

Επιμέλεια: Κωσταντίνα Βλαχουτσάκου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης