Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, φαίνεται να γελάει νευρικά όταν δημοσιογράφος τής κάνει μια ερώτηση για την κατάσταση στο Αφγανιστάν, λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για τη Σιγκαπούρη, όπου πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη.

Στο στιγμιότυπο φαίνεται η Κάμαλα Χάρις να πλησιάζει την ομάδα των δημοσιογράφων που την περίμενε για δήλωση. Ένας εξ αυτών ξεκινάει την ερώτησή του λέγοντας: «Ποια είναι η απάντησή σας στις αναφορές για Αμερικανούς…», όμως η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, πριν τελικά ξεκινήσει τη δήλωσή της, τον διέκοψε γελώντας νευρικά και απαντώντας: «Ηρεμήστε, ηρεμήστε. Χαλαρώστε όλοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Όπως αναφέρεται στην Daily Mail, η Καμάλα Χάρις επισήμανε: «Το Αφγανιστάν αποτελεί τη νούμερο ένα προτεραιότητά μας τώρα, καθώς θέλουμε να διασφαλίσουμε την ασφαλή απομάκρυνση των Αμερικανών και των Αφγανών που συνεργάστηκαν μαζί μας και βρίσκονται σε κίνδυνο, συμπεριλαμβανομένων γυναικών και παιδιών. Και σε αυτό έχω επικεντρωθεί τις τελευταίες ημέρες και εβδομάδες και θα το κάνω και τις επόμενες».

Οι ΗΠΑ και ο πρόεδρος Μπάιντεν έχουν καταδικαστεί παγκοσμίως για την κατάσταση όπως αυτή διαμορφώνεται στο Αφγανιστάν, καθώς η επιστροφή των Ισλαμιστών στην εξουσία ήρθε μετά την ταχεία αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης