Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Univision, που εκπέμπει στην ισπανική γλώσσα, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προβάλλει έως το τέλος του 2016 μια αποκλειστική σειρά με θέμα την ζωή του βαρόνου των ναρκωτικών Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουσμάν, το σενάριο της οποίας έγραψε ένα πρώην διακινητής από την Κολομβία.

Ο Ελ Τσάπο συνελήφθη την Παρασκευή στο Λος Μότσις, στη πολιτεία Σιναλόα του Μεξικού (βορειοδυτικά), έξι μήνες μετά την θεαματική απόδρασή του από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας Αλτιπλάνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χάρη σε συνεργούς εντός του σωφρονιστικού καταστήματος, ο διαβόητος κακοποιός είχε αποδράσει τον περασμένο Ιούλιο από μια στοά που είχε σκάψει κάτω από το ντους του κελιού του, η οποία οδηγούσε σε μια σήραγγα μήκους 1,5 χιλιομέτρων η οποία με τη σειρά της κατέληγε σε μια οικοδομή.

«Η ιστορία του Τσάπο Γκουσμάν είναι μία από τις πλέον συναρπαστικές του τελευταίου έτους και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε μια άποψη εκ των έσω σχετικά με τον κόσμο» που είχε διαμορφώσει και ζούσε, επισήμανε σε ένα δελτίο τύπου ο Αλμπέρτο Κιουράνα, διευθυντής προγράμματος του δικτύου Univision.

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης