ΗΠΑ: Τάιζε το πτώμα του συζύγου της στα πουλιά

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014, 06:24
ΗΠΑ: Τάιζε το πτώμα του συζύγου της στα πουλιά
Κρατούσε στο σπίτι το πτώμα του συζύγου της, το οποίο ήταν σε αποσύνθεση, για εννιά ολόκληρους μήνες  προκειμένου να το... ταΐσει στα πουλιά! Ο λόγος για την  54χρονη Ίλα Σόλομον από τις ΗΠΑ η οποία δήλωσε στις αρχές ότι η αποτρόπαιά της πράξη ήταν επιθυμία του αποθανόντος συζύγου της, Γκέιβαν.

Παρά τους ισχυρισμούς της Σόλομον ότι ο 88χρονος βετεράνος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου είχε πεθάνει μόλις πριν πέντε ημέρες, ο ιατροδικαστής έφερε στο φως την ανατριχιαστική αλήθεια.

«Απλά πιστεύω ότι κάποιος που έκανε τόσα πολλά για τις Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να έχει το θάνατο που θέλει και αυτό ήθελε ο άντρας μου. Να φαγωθεί από τα πουλιά και να γίνει κομμάτι του κύκλου της ζωής», τόνισε η Αμερικανίδα στο κανάλι newsnet5, συμπληρώνοντας: «Το καλύτερο θα ήταν να τον βγάλω έξω ή να πεθάνει στον κήπο για να τον φάνε τα πουλιά, ωστόσο απεβίωσε μέσα στο σπίτι».

Μετά το θάνατο του Γκέιβαν, η Ίλα παρέλειψε να ενημερώσει -ως όφειλε- τις αρμόδιες αρχές, αφήνοντας απλά την πλαϊνή πόρτα ανοικτή, με την ελπίδα να μπουν μέσα στο σπίτι της τα πτηνά. Υποστήριξε πως ο άνδρας της ήθελε να ταφεί βάσει μιας παραδοσιακής ινδικής τελετουργίας, κατά την οποία οι σοροί γίνονται τροφή για τα πουλιά.

«Βλέπω ότι υπάρχει μια πραγματικά μεγάλη ανάγκη για παροχή συμβουλών αντιμετώπισης της θλίψης και έτσι σκεφτόμουν να γίνω σύμβουλος θλίψης», κατέληξε η Σόλομον.

Η 54χρονη περιμένει από τις αρχές να της ανακοινώσουν εάν διώκεται για εγκληματική ενέργεια.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014, 06:32