Οι «Push Girls» είναι τέσσερις γυναίκες που είχαν την ατυχία να καθηλωθούν σε αναπηρικό καροτσάκι και οι ιστορίες τους κάνουν πρεμιέρα τον Απρίλιο μέσα από τη συχνότητα του Sundance.

Διχάζεται η κοινή γνώμη στις Η.Π.Α ανάμεσα σε αυτούς που πιστεύουν ότι ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία και τα εμπόδια στην καριέρα τους, και ίσως μέσα από αυτή την προβολή αφυπνιστεί μεγάλο μέρος της πολιτείας και αποφασίσει να βοηθήσει και να κάνει την καθημερινότητα τους πιο εύκολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη όμως υπάρχουν και εκείνοι που είναι πεπεισμένοι πως όλα γίνονται στον «βωμό της τηλεθέασης», και καλό θα ήταν για αυτές τις ευαίσθητες και ευπαθής κοινωνικές ομάδες να υπήρχε περισσότερος σεβασμός και να μην χρειάζεται να εκτίθενται στην τηλεόραση για να λύσουν τα όποια προβλήματα της καθημερινότητας τους.

Οι απαντήσεις θα δοθούν τον Απρίλιο που κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι, και θα μπορέσουμε να δούμε κατά πόσο η παραγωγή της συγκεκριμένης εκπομπής θα σεβαστεί αυτές τις τέσσερις γυναίκες.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης