Σοκ προκαλεί η είδηση που έρχεται από το Άρκανσας των ΗΠΑ, σύμφωνα με την οποία μία γυναίκα ομολόγησε ότι σκότωσε τη γιαγιά της με ένα σφυρί γιατί ήταν θέλημα Θεού.

Η 28χρονη Andrea Wilson, η οποία καταδικάστηκε σε κάθειρξη 36 ετών, δήλωσε ένοχη στο δικαστήριο τη Δευτέρα για τη δολοφονία της 15ης Μαΐου 2018, όταν η 81 ετών Ruby Ross έπεσε νεκρή από το χέρι της. H Wilson έκανε συμφωνία με την Εισαγγελία, σύμφωνα με την εφημερίδα Arkansas Democrat-Gazette.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εγγονή επισκέφτηκε εκείνη τη μέρα τη γιαγιά της και οι δύο γυναίκες έφαγαν μαζί. Κατόπιν η ηλικιωμένη πήγε να πλαγιάσει και τότε ήταν που τη χτύπησε η Wilson με ένα σφυρί τέσσερις φορές, σύμφωνα με τον εισαγγελέα Joshua Robinson.

Η ίδια ισχυρίστηκε πως όλα έγιναν γιατί της είπε ο Θεός να κάνει τη θυσία, αλλιώς θα πήγαινε στην Κόλαση. Η 28χρονη πίστεψε πως η θεϊκή διορία έληγε εκείνη τη μέρα.

Έκρυψε ωστόσο το σφυρί σε μια σακούλα σκουπιδιών και προσπάθησε να το εξαφανίσει. Νωρίτερα μάλιστα εκείνη τη μέρα, η Wilson παρέσυρε έναν ποδηλάτη με το αυτοκίνητό της. Το θύμα δήλωσε πως η γυναίκα προσπάθησε να κάνει όπισθεν για να τον πατήσει, χτύπησε όμως σε έναν τοίχο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης