ΗΠΑ: Σκυλάκι ενός έτους βρέθηκε 2.896 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015, 02:05
ΗΠΑ: Σκυλάκι ενός έτους βρέθηκε 2.896 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών. Σύμφωνα με τη Λίντα Μπαλντάζο, το αγαπημένο της σκυλάκι, ένα Γιορκσάιρ Τεριέ μόλις ενός έτους, κατέληξε να βρεθεί στην πολιτεία Ουισκόνσιν, 2.896 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του.

Η ιδιοκτήτρια του χαριτωμένου τετράποδου αποκάλυψε ότι το σκυλί χάθηκε τον Οκτώβριο και βρέθηκε στις 6 Φεβρουαρίου στο Χάουαρντ του Ουισκόνσιν.

Όπως είπε η ίδια χαριτολογώντας, είναι σίγουρη πως εάν το μικρό Τεριέ μπορούσε να μιλήσει θα είχε να διηγηθεί μια απίστευτη ιστορία.

«Δεν έχω απολύτως καμία ιδέα για το πώς βρέθηκε εκεί… Αλλά είναι μια απίστευτη ιστορία», δήλωσε την Παρασκευή η Μπαλντάζο.

Τον Νίκολας -όπως ονομάζεται το σκυλί- βρήκε ένας υπάλληλος του κέντρου ελέγχου ζώων της πόλης Χάουαρντ και τηλεφώνησε στη 42χρονη ιδιοκτήτρια αφού εντόπισε τα στοιχεία της μέσω του μικροτσίπ που έφερε κάτω από το δέρμα του το Τεριέ.

«Όταν μου τηλεφώνησαν την περασμένη εβδομάδα χάρηκα απίστευτα, γιατί είναι σαν παιδί μου», δήλωσε η Μπαλντάζο.

Η εκπρόσωπος του κέντρου όπου φιλοξενείται ο Νίκολας, Λόρι Νότγουεϊ δήλωσε ότι το μικρό καφετί Τεριέ είναι σε καλή φυσική κατάσταση και θα παραμείνει στο Ουισκόνσιν έως ότου η Μπαλντάζο συγκεντρώσει το ποσό που χρειάζεται για να μεταβεί αεροπορικώς στο Χάουαρντ και να τον πάρει.

«Δεν βλέπουμε την ώρα για την επανένωσή τους», δήλωσε η Νότγουεϊ.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015, 02:07