Μία μητέρα από το Νέο Μεξικό των ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι η κόρη της προσπάθησε τέσσερις φορές να την δηλητηριάσει. Όταν, όμως, προσπάθησε να της κάνει εισαγωγή σε ψυχιατρική κλινική, συνελήφθη για κακοποίηση.

Σύμφωνα με την Mary Brown η κόρη της, Katie, πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, λόγω αιμορραγίας στον εγκέφαλο που παρουσίασε η 15χρονη κατά τη γέννησή της. «Έχει ξεσπάσματα, και δεν έχουμε ιδέα πότε θα προκύψουν κάθε φορά», δήλωσε η ίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη μητέρα, η 15χρονη έχει προσπαθήσει να δηλητηριάσει την ίδια και την υπόλοιπη οικογένεια τέσσερις φορές. Οι απόπειρες ξεκίνησαν τον περασμένο Μάρτιο, και συμπεριλαμβάνουν περιστατικά με χλωρίνη στα αναψυκτικά της οικογένειας και ποντικοφάρμακο στο φαγητό τους.

  

Μετά από κάθε περιστατικό, η γυναίκα πήγαινε την κόρη της σε κάποιο νοσοκομείο για ψυχιατρική παρακολούθηση, αλλά πάντα την έδιωχναν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τελευταίο συμβάν, όμως, η Mary Brown απαίτησε από τους γιατρούς να λάβει η κόρη της ψυχιατρική βοήθεια. Είπε ότι αν δεν γινόταν αυτό, δεν θα την έπαιρνε σπίτι.

Το νοσοκομείο αντέδρασε ειδοποιώντας τους αρμόδιους Κοινωνικούς Λειτουργούς, με αποτέλεσμα τελικά η αστυνομία να την κατηγορήσει για παιδική κακοποίηση. Δεν έχει γίνει ακόμα κάποια σύλληψη, αλλά υπάρχει τρέχουσα έρευνα σχετικά με την υπόθεση.

Ωστόσο, η μητέρα δεν ανησυχεί τόσο για τις κατηγορίες, όσο για την ψυχική υγεία της κόρης της. Όπως δήλωσε: «Λατρεύω την κόρη μου, και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να πάρει τη βοήθεια που χρειάζεται».

Επιμέλεια: Κωσταντίνα Βλαχουτσάκου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης