Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ άφησε να εννοηθεί την Πέμπτη ότι δεν θα δεχθεί τυχόν αλλαγές στις επόμενες δύο τηλεμαχίες με τον Δημοκρατικό υποψήφιο για την προεδρία Τζο Μπάιντεν, μολονότι οι οργανωτές υποστηρίζουν ότι είναι αναγκαίες για να αποφευχθεί άλλη μια χαοτική συζήτηση, όπως εκείνη της Τρίτης.

Μετά την πρώτη τηλεμαχία, με τον Τραμπ να διακόπτει συνεχώς και να μιλάει πάνω στον Μπάιντεν αλλά και στον δημοσιογράφο που έθετε τις ερωτήσεις, η επιτροπή που καθορίζει τους κανονισμούς των ντιμπέιτ ανέφερε ότι θα εισηγηθεί αλλαγές ώστε να κυλήσει πιο «ομαλά» η επόμενη, που είναι προγραμματισμένη για τις 15 Οκτωβρίου στο Μαϊάμι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γιατί να επιτρέψω στην Επιτροπή να αλλάξει τους κανόνες για το δεύτερο και το τρίτο (ντιμπέιτ) αφού κέρδισα εύκολα το πρώτο;», έγραψε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter την Πέμπτη.

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος δεν διευκρίνισε αν κάποια αλλαγή θα επηρεάσει την απόφασή του να συμμετάσχει στην τηλεμαχία ή όχι. Τα επιτελεία και των δύο υποψηφίων είχαν συμφωνήσει στους κανονισμούς για το πρώτο ντιμπέιτ, όπου θεωρητικά ο καθένας τους είχε στη διάθεσή του δύο λεπτά για να απαντήσει στην ερώτηση που του έθετε ο συντονιστής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης