Η σύζυγος του «νονού της μαύρης μουσικής», ενός μεγιστάνα της δισκογραφικής βιομηχανίας των ΗΠΑ, τραυματίστηκε θανάσιμα όταν ληστές εισέβαλαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στο σπίτι του ζεύγους, σε μια ακριβή συνοικία του Μπέβερλι Χιλς, μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η Τζάκλιν Έιβαντ, 81 ετών, σκοτώθηκε από έναν ληστή, ο οποίος άνοιξε πυρ και εναντίον ενός φύλακα, ανέφερε ο ιστότοπος TMZ που ειδικεύεται σε θέματα σελέμπριτις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θύμα ήταν η σύζυγος του Κλάρενς Έιβαντ, σημαντικής προσωπικότητας της μουσικής βιομηχανίας, το ταλέντο του οποίου έχουν εξυμνήσει μεγάλοι σταρ, όπως οι Jay-Z, Diddy και Babyface, ακόμη και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Η κόρη του ζεύγους, η Νικόλ Έιβαντ, είναι πρώην διπλωμάτης των ΗΠΑ, παντρεμένη με τον γενικό διευθυντή του Netflix, τον Τεντ Σαράντος.

Σύμφωνα με το TMZ, ένας ή περισσότεροι ληστές εισέβαλαν τη νύχτα στο σπίτι των Έιβαντ. Η αστυνομία του Μπέβερλι Χιλς ανέφερε ότι αστυνομικοί έφτασαν επί τόπου λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα και «βρήκαν ένα θύμα που έφερε τραύμα από σφαίρα».

Ο Κλάρενς Έιβαντ, 90 ετών, δεν τραυματίστηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης