Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ένας 47χρονος αναισθησιολόγος από το Σιάτλ των ΗΠΑ, ο οποίος κατά τη διάρκεια των χειρουργικών επεμβάσεων έστελνε… ερωτικά μηνύματα στη σύντροφό του.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες, ο 47χρονος Arthur K. Zilberstein «έθετε σε κίνδυνο την ασφάλεια των ασθενών λόγω της ενασχόλησής του με σεξουαλικά μηνύματα, και ενώ ήταν σε υπηρεσία στο νοσοκομείο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε η Επιτροπή Διασφάλισης Ποιότητας της Ιατρικής, ο Zilberstein έστειλε σε μία ημέρα, συνολικά 64 μηνύματα τα οποία περιείχαν σεξουαλικά υπονοούμενα. Τα μηνύματα μάλιστα αποστέλλονταν με διαφορά μερικών λεπτών μεταξύ τους.

Σύμφωνα μάλιστα με σχετικό δημοσίευμα του NBC, σε ένα από τα μηνύματά, ο αναισθησιολόγος έγραψε πως ο συνεργάτης του παραλίγο να τον καταλάβει ότι έστελνε μηνύματα από το χειρουργείο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ξεκάθαρο το πως αποκαλύφθηκαν οι πράξεις του Zilberstein, ωστόσο ο ίδιος τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ανέφεραν εκπρόσωποι του τομέα Υγείας στο Σιάτλ. Οι Αρχές επεσήμαναν πως 0 47χρονος έχει 20 μέρες να απολογηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης