Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι έξι διασώθηκαν, όταν εμπορικό σκάφος, το οποίο χρησιμοποιείται για να εξυπηρετεί εξέδρες άντλησης πετρελαίου, ανετράπη, εν μέσω θαλασσοταραχής, νότια του Πορτ Φορσόν, στον Κόλπο του Μεξικού. Δώδεκα άνθρωποι αγνοούνται.

Δύο σκάφη της ακτοφυλακής, ένα στρατιωτικό ελικόπτερο, ένα αεροσκάφος και ένας μικρός στόλος ιδιωτικών σκαφών συμμετέχουν στις επιχειρήσεις έρευνας, δήλωσε ο πλοίαρχος Γουίλ Ουάτσον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δυστυχώς, ένας άνθρωπος ανασύρθηκε νεκρός από την επιφάνεια του νερού», εξήγησε, προσθέτοντας πως η ταχύτητα των ανέμων ανερχόταν σε 129 χλμ την ώρα τη στιγμή του δυστυχήματος. Δύο άνθρωποι διασώθηκαν από την ακτοφυλακή και άλλοι τέσσερις περισυλλέχθηκαν από άλλα σκάφη, σημείωσε.

«Η καρδιά μου και οι καρδιές της ομάδας μας βρίσκονται με τις οικογένειες», επισήμανε ο Γουάτσον, προσθέτοντας πως εργάζονται για τον εντοπισμό και τη διάσωση άλλων επιζώντων.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Μετεωρολογική Υπηρεσία, οι θυελλώδεις άνεμοι, συνοδευόμενοι από χαλάζι και πλημμύρες, αναμένεται να συνεχίσουν να πλήττουν τη νοτιοανατολική Λουιζιάνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης