Οι δραστηριότητες στους εσωτερικούς χώρους των εστιατορίων θα απαγορευτούν, οι κινηματογραφικές αίθουσες και άλλες εγκαταστάσεις θα μείνουν κλειστές στο μεγαλύτερο μέρος της Καλιφόρνια για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες καθώς αυξάνονται σημαντικά οι λοιμώξεις από τον Covid-19, ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνήτης Γκέιβιν Νιούσομ.

Όλα τα μπαρ και οι μπυραρίες, είτε σε εσωτερικό χώρο είτε σε εξωτερικό, πρέπει επίσης να κλείσουν σε 19 κομητείες όπου κατοικεί το 70% του πληθυσμού, δήλωσε ο Νιούσομ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι νοσοκομειακές νοσηλείες και οι θάνατοι από τoν Covid-19 έχουν αυξηθεί στην πιο πολυπληθή αμερικανική πολιτεία, μια τάση που άρχισε γύρω στο Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης και συνεχίζει να αυξάνεται. Το τελευταίο 24ωρο 110 άνθρωποι πέθαναν στην Καλιφόρνια, δήλωσε ο κυβερνήτης.

Η διαταγή αφορά μερικές από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές, όπως οι κομητείες του Λος ‘Αντζελες και του ‘Οραντζ, καθώς και η πρωτεύουσα της πολιτείας, το Σακραμέντο.

Η Φλόριντα, το Τέξας και άλλες πολιτείες καταγράφουν επίσης αύξηση των κρουσμάτων και των νοσοκομειακών νοσηλειών λόγω της Covid-19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης