«Δεν έχεις καμία ντροπή, νομίζεις ότι μεγαλώνεις; Δεν μπορείς να καταλάβεις ποιος είναι Ινδουιστής και ποιος είναι μουσουλμάνος;» Η Sangeeta Varshney, ηγέτης της BJP Mahila Morcha ρώτησε τη 18χρονη και μετά τη χαστούκισε δύο φορές.

Το περιστατικό συνέβη στην Algiarh της Ινδίας την Τρίτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία υψηλά ιστάμενη Ινδή πολιτικός, πιάστηκε on camera, να βιαιοπραγεί εναντίον μίας νεαρής γυναίκας επειδή… είχε σχέση με μουσουλμάνο.

Σύμφωνα με τους Times της Ινδίας, η πολιτικός διαπόμπευσε το κορίτσι, επειδή εθεάθη δημοσίως με έναν άνδρα διαφορετικής πίστης και κατέφυγε στη βία, όταν η κοπέλα αρνήθηκε να αφήσει την Varshney, να καλέσει τους γονείς της.

Η Ινδή πολιτικός δεν έδειξε καμία μεταμέλεια και παραδέχτηκε στην εφημερίδα ότι θα το κάνει και πάλι αν χρειαστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν πρέπει να τους εμπιστεύεσαι», είπε, προσθέτοντας: «Όλοι γνωρίζουν τις συνέπειες τέτοιων σχέσεων».

Το ζευγάρι έχει βιώσει άλλες μορφές παρενόχλησης για τη σχέση του, συμπεριλαμβανομένου του να μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα για κάτι ακόμα πιο θηριώδες: Ότι ήπιαν τσάι μαζί!

Ο πατέρας του νεαρού κοριτσιού τελικά ενημερώθηκε, αλλά αποφάσισε να μην ασκήσει κατηγορίες εναντίον της Varshney, ανέφερε η εφημερίδα.

«Είμαι πολύ φτωχός άνθρωπος και δεν θέλω να εμπλακώ σε οποιαδήποτε διαμάχη. Έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη από όλους και δεν θέλω να συνεχίσω το θέμα. Δεν γνώριζα τη σχέση της κόρης μου με τον άντρα», είπε.

Ωστόσο, ο μουσουλμάνος κρατείται από την αστυνομία επειδή: «Επιδιδόταν σε άσεμνη πράξη σε δημόσιο χώρο». Σύμφωνα με το Press Trust της Ινδίας, έχει απελευθερωθεί με εγγύηση.

Πηγή: Independent

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης