Χωρίς τις εγγυήσεις ότι οι «fake» λογαριασμοί αντιστοιχούν σε λιγότερο από το 5% των χρηστών είναι αδύνατη η εξαγορά του Twitter, τόνισε ο Ίλον Μασκ.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της Tesla, με σχόλιό του σε χρήστη του Twitter, ανακοίνωσε την Τρίτη, ότι η εξαγορά του Twitter δεν θα υλοποιηθεί αν δεν υπάρξει εγγύηση ότι λιγότερο από το 5% των λογαριασμών της πλατφόρμας είναι πλαστοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νοτιοαφρικανός επιχειρηματίας επισήμανε ότι τη Δευτέρα βρισκόταν σε μια μακρά ανταλλαγή σχολίων μέσω Twitter με τον CEO του κολοσσού, Παράγκ Αγκραβάλ, ο οποίος δημοσίευσε μια σειρά από tweets εξηγώντας την προσπάθεια της εταιρείας του να καταπολεμήσει τα spam και πώς υπολόγιζε σταθερά ότι λιγότερο από το 5% των λογαριασμών Twitter είναι ψεύτικοι.

Ο ιδιοκτήτης της Tesla του απάντησε με το emoji που έχει σχήμα κου…δας.

Ωστόσο, ο Μασκ έγραψε στο Twitter, σήμερα Τρίτη, και στους 94 εκατομμύρια followers ότι: «Χθες, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter αρνήθηκε δημοσίως δώσει αποδεικτικά στοιχεία ότι λιγότερο από το 5% των λογαριασμών είναι πλαστοί. Αυτή η συμφωνία δεν μπορεί να προχωρήσει μέχρι να το κάνει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε βιντεοδιάσκεψη που έγινε χθες, ο Έλον Μασκ δήλωσε επίσης ότι κατά τις εκτιμήσεις του, οι πλαστοί λογαριασμοί ανέρχονται σε τουλάχιστον 20% των χρηστών του Twitter, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg και τα tweet των προσώπων που ήταν παρόντα. Το Twitter δεν απάντησε στην τελευταία εξυπνάδα του επιχειρηματία. Η μετοχή του Twitter υποχώρησε κατά 3,5% στις ηλεκτρονικές συναλλαγές πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της Wall Street.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης