Το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τη διακόσμηση ενός τεράστιου χριστουγεννιάτικου δέντρου κατέρριψε μια πόλη της Ιαπωνίας, χρησιμοποιώντας 51.626 κάρτες με μηνύματα που έγραψαν παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοτική αρχή στην πόλη Μοριγιάμα, στη Δυτική Ιαπωνία ανακοίνωσε ότι μαθητές από σχολεία και από παιδικούς σταθμούς της περιοχής κλήθηκαν να γράψουν τις επιθυμίες τους για την πόλη και τους εαυτούς τους σε στρόγγυλες κάρτες με διάμετρο 9,4 εκατοστών, οι οποίες κρεμάστηκαν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 30,5 μέτρων στο δημοτικό σχολείο της περιοχής, Nakasu Elementary School.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κάρτες φτιαγμένες από υλικά που κάνουν αντανάκλαση πρόσφεραν ένα εντυπωσιακό θέαμα, όταν το δέντρο φωτίστηκε. Οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής δήλωσαν ότι οι κάρτες θα παραμείνουν στο δέντρο μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια θα τοποθετηθούν σε μια κάψουλα χρόνου.

Κριτές του Γκίνες ήταν σε ετοιμότητα την περασμένη Κυριακή για να επιθεωρήσουν το δέντρο και να παραδώσουν στους τοπικούς αξιωματούχους το πιστοποιητικό ότι κατέχουν το ρεκόρ χριστουγεννιάτικου δέντρου με τον μεγαλύτερο αριθμό μηνυμάτων.

Η κατάρριψη του ρεκόρ συνέπεσε με τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τότε που η κωμόπολη Μοριγιάμα έγινε πόλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης