Ο μεγιστάνας της μόδας Γιουσάκου Μαετσάουα έγινε ο Ιάπωνας με τους περισσότερους ακολούθους στο Twitter, ανακοίνωσε το μέσο αυτό κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός που ενισχύθηκε και από τα εννέα εκατομμύρια δολάρια που προσφέρει σε ακολούθους του.

Οι 7,2 εκατομμύρια ακόλουθοί του καθιστούν τον λογαριασμό του λίγο πιο δημοφιλή σε σχέση με αυτόν του κωμικού Χιρόικι Αριγιόσι, ο οποίος ακολουθείται στο Twitter από 7,19 εκατ. άτομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δισεκατομμυριούχος, ο οποίος τον περασμένο χρόνο πούλησε τη διαδικτυακή επιχείρησή του Zozo Inc στον τραπεζικό όμιλο SoftBank Group Corp, αύξησε τον αριθμό των ακολούθων του προσφέροντας σε 1.000 από αυτούς εννέα εκατομμύρια δολάρια. Οι τυχεροί θα επιλεγούν στην τύχη μεταξύ όσων κάνουν retweet μια πρωτοχρονιάτικη ανάρτησή του.

Μέχρι τη Δευτέρα αυτή η ανάρτηση είχε αναπαραχθεί 4,1 εκατομμύρια φορές. Η προθεσμία έληγε στις 7 Ιανουαρίου.

Ο Μαετσάουα ήδη κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ της ανάρτησης που έχει αναπαραχθεί τις περισσότερες φορές, ανακοίνωσε το Twitter, αναφερόμενο σε μια ανάρτησή του από τον περασμένο χρόνο με την οποία έδινε 900.000 δολάρια και η οποία αναπαρήχθη 4,3 εκατομμύρια φορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως διευθύνων σύμβουλος της Zozo, ο Μαετσάουα ξεχώρισε στον συντηρητικό επιχειρηματικό κόσμο της Ιαπωνίας εν μέρει χάρη στα αυθόρμητα σχόλιά του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης καθώς και στην παρουσία του στο Instagram και πρόσφατα στο κανάλι που απέκτησε στο YouTube.

Ψάχνει σύντροφο για το φεγγάρι

Πριν από λίγες ημέρες ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος ανακοίνωσε ότι αναζητεί μια σύντροφο για να τον συνοδεύσει στο ταξίδι του στο φεγγάρι και είπε ότι η αναζήτησή του αυτή θα είναι το θέμα ενός ντοκιμαντέρ.

Ο 44χρονος αναζητεί αδέσμευτες γυναίκες άνω των 20 ετών για να συμμετάσχουν στο ντοκιμαντέρ, το οποίο θα προβληθεί από το AbemaTV.

«Καθώς τα αισθήματα μοναξιάς και κενού αρχίζουν να με καταβάλλουν, ένα πράγμα σκέφτομαι μόνο: να συνεχίσω να αγαπώ μια γυναίκα» έγραψε ο Μαετζάουα σε μια ιστοσελίδα όπου καλεί υποψήφιες.

«Θέλω να βρω μια ”σύντροφο ζωής”. Με αυτήν τη σύντροφό μου θέλω να διατυμπανίσουμε την αγάπη μας και την παγκόσμια ειρήνη από το διάστημα» συνεχίζει ο Ιάπωνας, ο οποίος θα είναι ο πρώτος επιβάτης που θα ταξιδέψει στο φεγγάρι το 2023 με το διαστημικό λεωφορείο του Ίλον Μασκ, το SpaceX.

Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να «επιθυμούν να ταξιδέψουν στο διάστημα και να μπορούν να συμμετάσχουν και στην προετοιμασία του ταξιδιού» και επίσης «να επιθυμούν την παγκόσμια ειρήνη», γράφει η ιστοσελίδα.

Η προθεσμία συμμετοχής λήγει στις 17 Ιανουαρίου και ο Μαετζάουα θα επιλέξει τη σύντροφό του στο τέλος Μαρτίου.

Οι διασημότητες στην Ιαπωνία δυσκολεύονται να υιοθετήσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εν μέρει επειδή το ιαπωνικό δίκτυο των ισχυρών πρακτορείων ταλέντων έχει παραμείνει επικεντρωμένο στην τηλεόραση και στα υψηλά διαφημιστικά της έσοδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης