Νέο σκάνδαλο έρχεται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση 44χρονου ηθοποιού, ο οποίος κατηγορείται ότι παρενόχλησε και βίασε τρεις γυναίκες ανάμεσα στο 2001 και το 2003.

Ο Danny Masterson – που είναι παντρεμένος με την ηθοποιό και μοντέλο Μπιζού Φίλιπς από το 2011– έγινε γνωστός μέσα από το ρόλο του στην αμερικάνικη σειρά «That ’70s Show», παίζοντας στο πλευρό της Μίλα Κούνις και του Άστον Κούτσερ, ενώ χρόνια αργότερα έπαιξε ξανά με τον Κούτσερ στο western sitcom «The Ranch» του Netflix.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Guardian και το ΒΒC, ο ηθοποιός κατηγορείται για τον βιασμό μιας 23χρονης γυναίκα το 2001, μιας 28χρονης στις αρχές του 2003 και ακόμη μίας 23χρονης στα τέλη της ίδιας χρονιάς.

Για πολλά χρόνια, οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται παρέμεναν στο σκοτάδι, ενώ όταν το Μάρτιο του 2017 το τμήμα του Λος Άντζελες διεξήγαγε έρευνα εις βάρος του, αυτό δεν φαίνεται να διατάραξε την καριέρα του. Ωστόσο, λίγο αργότερα, όταν προκλήθηκε ο σάλος για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, ο Μάστερσον έχασε τη δουλειά του, αφήνοντας παράλληλα αιχμές ότι η ιδιότητά του ως μέλος της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας αποτέλεσε έναν ακόμη λόγο για το αρνητικό κλίμα προς το πρόσωπό του.

Να σημειωθεί ότι υπήρξαν άλλες δύο γυναίκες που τον κατήγγειλαν, αλλά δεν συγκεντρώθηκαν αρκετά στοιχεία για τις υποθέσεις τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μάστερσον συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης και τρεις ώρες μετά αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση ύψους 3,3 εκατομμυρίων δολαρίων, αναφέρει το CNN.

Η υπόθεσή του θα εκδικαστεί στις 18 Σεπτεμβρίου, ενώ αν βρεθεί ένοχος κινδυνεύει να καταδικαστεί με κάθειρξη 45 ετών. Ο δικηγόρος του Μάστερσον, Τομ Μεζερό, δήλωσε ωστόσο ότι ο πελάτης του είναι αθώος…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης