Σε μια εξομολόγηση – συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, η Μέγκαν Μαρκλ, μίλησε στην Όπρα Γουίνφρεϊ για τη ζωή της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, για τον γάμο, τη μητρότητα και το φιλανθρωπικό της έργο, αλλά και για τον τρόπο που διαχειρίζεται την έντονη πίεση που δέχεται λόγω της δημοσιότητας.

Στη συνέντευξη συμμετείχε και ο πρίγκιπας Χάρι, όπου μαζί μίλησαν για τη μετακόμισή τους στις ΗΠΑ, ενώ μεταξύ άλλων μοιράστηκαν τα μελλοντικά τους σχέδια, αλλά και τα όνειρά τους για την οικογένειά τους που θα μεγαλώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκινώντας από τον γάμο  της με τον Χάρι δήλωσε ότι δεν γνώριζε για τη βασιλική οικογένεια όταν τον γνώρισε αλλά και ότι ούτε τον «googlαρε» για να δει ποιος είναι.

«Ήταν αδύνατο να κατανοήσω πώς θα ήταν σε καθημερινή βάση» είπε τονίζοντας ότι η πραγματικότητα απέχει πολύ από την εικόνα που έχει ο κόσμος για τη βασιλική οικογένεια.

Η Μέγκαν διηγήθηκε πώς γνώρισε τη Βασίλισσα αλλά και πώς η δούκισσα Fergie την έμαθε μέσα σε πέντε λεπτά να υποκλίνεται προκειμένου να τηρήσει το πρωτόκολλο μπροστά  στην Ελισάβετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τη γνώρισα και έκανα πολύ βαθιά υπόκλιση. Μετά καθίσαμε και συζητήσαμε. Ήταν όμορφα και άνετα» είπε.

Το χρώμα του μωρού και οι σκέψεις περί αυτοκτονίας

H 39χρονη Μέγκαν Μαρκλ, κατηγόρησε τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας πως είχε εκφράσει ανησυχία για το πόσο σκούρο θα ήταν το χρώμα του δέρματος του γιου της και ότι την ώθησε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας, τονίζοντας ότι ζήτησε βοήθεια και δεν την έλαβε. 

Η Γουίνφρεϊ ρώτησε την Μαρκλ τι είδους προστασία ζητούσε και δεν την έλαβε. «Έβγαιναν και διέψευδαν την πιο γελοία ιστορία. Όμως στο θέμα ότι έκανα την Κέιτ να κλάψει ήταν η απαρχή μιας δολοφονίας χαρακτήρα. Ήξεραν ότι είναι ψέματα. Και σκέφτηκα ότι αν δεν διαψεύδουν τέτοια τι θα κάνουμε; Τότε έλεγαν ότι δεν ήθελαν να γίνει πρίγκιπας ή πριγκίπισσα το μωρό που ερχόταν. Δεν ξέραμε ακόμα το φύλο. Και ότι δεν θα του παρείχαν ασφάλεια».

«Τους μήνες που ήμουν έγκυος  υπήρχαν ανησυχίες για το πόσο σκούρο ίσως ήταν το δέρμα του μωρού όταν γεννιόταν» είπε η Δούκισσα αλλά αρνήθηκε να πει ποιος έκανε αυτή τη συζήτηση μαζί της.

«Θα ήταν καταστροφικό για το άτομο να το πω» ανέφερε.

Η Μέγκαν ανέφερε ακόμη ότι έφτασε να κάνει σκέψεις αυτοκτονίας κάτω από την πίεση ότι ένιωθε ανεπιθύμητη και ότι αναγκάστηκε να το πει στον σύζυγό της παρά το ότι γνώριζε πόσες απώλειες έχει βιώσει και ο ίδιος.

«Δεν ήθελα να ζω πια και ήταν μια πολύ ξεκάθαρη και τρομακτική, συνεχής σκέψη μου. Θυμάμαι πώς με πήρε αγκαλιά. Πήγα στο Παλάτι και είπα ότι χρειάζομαι βοήθεια. Μου είπαν ότι δεν γινόταν. Θα φαινόταν άσχημο για το Παλάτι».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης